Norge Flag

Norges Konsulat i Castries

Saint Lucia Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Saint Lucia. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Norges konsulat i Castries. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Saint Lucia. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Saint Lucia eller til den Norske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Norges konsulat i Castries. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Norges konsulat.

Norges Konsulat i Saint Lucia
Norwegian Consulate in Castries, Saint Lucia 4 Colony House John Compton Highway P.O. Box GM717 Castries Saint Lucia

Telefonnummer:

(+1 758) 572 8188

Faksnummer:

(+1 758) 452 0065

E-post:

norway@consulate.lc

Nettsted:

Konsul:

Mr Albert H. Daniels

Åpningstider:

Norges konsulat er en bilateral oppgave i Castries og promoterer Norske interesser i Saint Lucia.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges konsulat i Castries er overordnet av Mr Albert H. Daniels , Norges Konsul til Saint Lucia

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Norges konsulat i Castries kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norges Konsulat i Castries

Langt vekke fra konsulatet i Castries?

Da kan det kan hende at det finnes mer Norske konsulater i Saint Lucia. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Norges konsulat i Castries kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Castries

Den Norske ambassade i Saint Lucia - Om ikke konsulatet i Castries eller noen andre Norske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Norske ambassade i Saint Lucia

Søk etter hotell i nærheten av Norges konsulat i Castries

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Norske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Saint Lucia og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Norges konsulat i Saint Lucia for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+1 758) 572 8188 eller e-post norway@consulate.lc

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Norske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Saint Lucia er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Norske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.