Norge Flag

Norges Konsulat i Bridgetown

Barbados Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Barbados. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Norges konsulat i Bridgetown. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Barbados. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Barbados eller til den Norske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Norges konsulat i Bridgetown. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Norges konsulat.

Norges Konsulat i Barbados
Norwegian Consulate General in Bridgetown - 2 Golf View Terrace - Rockley Christ Church BB15146 - Barbados

Telefonnummer:

(+1 246) 429-9688

Faksnummer:

(+1 246) 429-5107

E-post:

norwaybgi@caribsurf.com

Nettsted:

Konsul:

Mr Robert John Foster

Åpningstider:

08.00-16.30

Norges konsulat er en bilateral oppgave i Bridgetown og promoterer Norske interesser i Barbados.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges konsulat i Bridgetown er overordnet av Mr Robert John Foster , Norges Konsul til Barbados

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Norges konsulat i Bridgetown kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norges Konsulat i Bridgetown

Langt vekke fra konsulatet i Bridgetown?

Da kan det kan hende at det finnes mer Norske konsulater i Barbados. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Norges konsulat i Bridgetown kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Bridgetown

Den Norske ambassade i Barbados - Om ikke konsulatet i Bridgetown eller noen andre Norske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Norske ambassade i Barbados

Søk etter hotell i nærheten av Norges konsulat i Bridgetown

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Norske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Barbados og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Norges konsulat i Barbados for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+1 246) 429-9688 eller e-post norwaybgi@caribsurf.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Norske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Barbados er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Norske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.