Norge Flag

Norges Konsulat i Lubeck

Tyskland Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Tyskland. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Norges konsulat i Lubeck. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Tyskland. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Tyskland eller til den Norske ambassaden.

Norges Konsulat i Tyskland
Norwegian Honorary Consulate in Lubeck, Germany - Geniner Strasse 249 - 23540 Lubeck - Germany

Telefonnummer:

(+49) 451 530 22 11

Faksnummer:

(+49) 451 530 24 90

E-post:

office@norwegisches-honorarkonsulat-luebeck.de

Nettsted:

norway.no/de/germany/

Konsul:

Petra Baader

Åpningstider:

Monday-Friday: 09.00-12.00

Norges konsulat er en bilateral oppgave i Lubeck og promoterer Norske interesser i Tyskland.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges konsulat i Lubeck er overordnet av Petra Baader , Norges Konsul til Tyskland

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Norges konsulat i Lubeck kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norges Konsulat i Lubeck

Langt vekke fra konsulatet i Lubeck?

Da kan det kan hende at det finnes mer Norske konsulater i Tyskland. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Norges konsulat i Lubeck kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Bremen, Essen, Frankfurt am Main, Hamburg, Hanover, Kiel, Leipzig, Lubeck, München, Rostock og Stuttgart

Den Norske ambassade i Tyskland - Om ikke konsulatet i Lubeck eller noen andre Norske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Norske ambassade i Tyskland Norges Ambassade i Berlin

Søk etter hotell i nærheten av Norges konsulat i Lubeck

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Norske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Tyskland og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Norges konsulat i Tyskland for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+49) 451 530 22 11 eller e-post office@norwegisches-honorarkonsulat-luebeck.de

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Norske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Tyskland er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Norske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.