Norge Flag

Norges Konsulat i Hobart

Australia Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Australia. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Norges konsulat i Hobart. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Australia. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Australia eller til den Norske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Norges konsulat i Hobart. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Norges konsulat.

Norges Konsulat i Australia
Norwegian Consulate in Hobart, Australia - Level 3, 85 Macquarie Street - Hobart - TAS 7000 - Tasmania - Australia

Telefonnummer:

(+61) 3 6270 2266 & (+61) 4 3830 7831

Faksnummer:

(+61) 3 6270 2223

E-post:

jekennedy@mdgcontracting.com.au

Nettsted:

norway.no/en/australia/

Konsul:

Ms Jenny-Ellen Kennedy

Åpningstider:

By appointment: Monday-Friday 09:00-17:00

Norges konsulat er en bilateral oppgave i Hobart og promoterer Norske interesser i Australia.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges konsulat i Hobart er overordnet av Ms Jenny-Ellen Kennedy , Norges Konsul til Australia

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Norges konsulat i Hobart kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norges Konsulat i Hobart

Langt vekke fra konsulatet i Hobart?

Da kan det kan hende at det finnes mer Norske konsulater i Australia. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Norges konsulat i Hobart kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Adelaide, Brisbane, Hobart, Melbourne, Perth og Sydney

Den Norske ambassade i Australia - Om ikke konsulatet i Hobart eller noen andre Norske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Norske ambassade i Australia Norges Ambassade i Canberra

Søk etter hotell i nærheten av Norges konsulat i Hobart

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Norske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Australia og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Norges konsulat i Australia for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+61) 3 6270 2266 & (+61) 4 3830 7831 eller e-post jekennedy@mdgcontracting.com.au

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Norske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Australia er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Norske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.