Norge Flag

Norges Konsulat i Bregenz

Østerrike Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Østerrike. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Norges konsulat i Bregenz. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Østerrike. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Østerrike eller til den Norske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Norges konsulat i Bregenz. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Norges konsulat.

Norges Konsulat i Østerrike
Norwegian Honorary Consulate in Bregenz, Austria - Kaiserstrasse 33 - 6900 Bregenz - Austria

Telefonnummer:

(+43) (5574) 4906 - 6000

Faksnummer:

(+43) (5574) 4906 - 6005

E-post:

vera.fitz@btv.at

Nettsted:

https://www.norway.no/de/austria/

Konsul:

Mr Michael Doppelmayr

Åpningstider:

By appointment only

Norges konsulat er en bilateral oppgave i Bregenz og promoterer Norske interesser i Østerrike.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges konsulat i Bregenz er overordnet av Mr Michael Doppelmayr , Norges Konsul til Østerrike

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Norges konsulat i Bregenz kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norges Konsulat i Bregenz

Langt vekke fra konsulatet i Bregenz?

Da kan det kan hende at det finnes mer Norske konsulater i Østerrike. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Norges konsulat i Bregenz kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Bregenz, Graz, Innsbruck og Salzburg

Den Norske ambassade i Østerrike - Om ikke konsulatet i Bregenz eller noen andre Norske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Norske ambassade i Østerrike Norges Ambassade i Wien

Søk etter hotell i nærheten av Norges konsulat i Bregenz

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Norske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Østerrike og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Norges konsulat i Østerrike for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+43) (5574) 4906 - 6000 eller e-post vera.fitz@btv.at

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Norske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Østerrike er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Norske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.