Trinidad og Tobago Flag

Trinidad og Tobagos Konsulat i Oslo

Norge Flag

Trinidad og Tobagos diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Trinidad og Tobagos konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Trinidad og Tobagos ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Trinidad og Tobagos konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Trinidad og Tobagos konsulat.

Trinidad og Tobagos Konsulat i Norge
Trinidadian Honorary Consulate in Oslo, Norway - Parkveien 57 - Postboks 2895 Solli - 0230 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 54 94 00 & (+47) 900 38 798

Faksnummer:

(+47) 22 54 94 01

E-post:

rolf@oholmen.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Rolf E. Holmen

Åpningstider:

By appointment

Trinidad og Tobagos konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Trinidad og Tobagos interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Trinidad og Tobagos konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Trinidad og Tobagos konsulat i Oslo er overordnet av Mr Rolf E. Holmen , Trinidad og Tobagos Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Trinidad og Tobagos konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Trinidad og Tobagos konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Trinidad og Tobagos Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Trinidad og Tobagos konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Trinidad og Tobagos konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Trinidad og Tobagos konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Trinidad og Tobagos ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Trinidad og Tobagos konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Trinidad og Tobagos ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Trinidad og Tobagos konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Trinidad og Tobagos Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Trinidad og Tobago - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Trinidad og Tobagos konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 54 94 00 & (+47) 900 38 798 eller e-post rolf@oholmen.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Trinidad og Tobagos konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Trinidad og Tobagos konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.