Polen Flag

Polens Konsulat i Bergen

Norge Flag

Polske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Polens konsulat i Bergen. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Polske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Polens konsulat i Bergen. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Polens konsulat.

Polens Konsulat i Norge
Polish Honorary Consulate in Bergen, Norway - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefonnummer:

(+47) 24 11 08 50 (embassy in Oslo)

Faksnummer:

E-post:

oslo.info@msz.gov.pl

Nettsted:

oslo.msz.gov.pl

Konsul:

Vacant

Åpningstider:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Polens konsulat er en bilateral oppgave i Bergen og promoterer Polske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Polske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Polens konsulat i Bergen er overordnet av Vacant , Polens Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Polske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Polens konsulat i Bergen kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Polens Konsulat i Bergen

Langt vekke fra konsulatet i Bergen?

Da kan det kan hende at det finnes mer Polske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Polens konsulat i Bergen kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Polens konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Polske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Bergen eller noen andre Polske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Polske ambassade i Norge Polens Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Polens konsulat i Bergen

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Polske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Polen - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Polens konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 24 11 08 50 (embassy in Oslo) eller e-post oslo.info@msz.gov.pl

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Polske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Polske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.