Polen Flag

Den Polske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Polske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Polske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Polske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Polens ambassade.

Polens Ambassade i Norge
Polish Embassy in Oslo, Norway Olav Kyrres plass 1 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 24 11 08 50

Faksnummer:

(+47) 22 44 48 39

E-post:

oslo.info@msz.gov.pl

Nettsted:

www.oslo.polemb.net

Ambassadør:

Mr Stefan Czmur

Åpningstider:

08.30-16.30

Den Polske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Polske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Polske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Polens ambassade i Oslo er overordnet av Mr Stefan Czmur , Polens Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Polske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Polens ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Polske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Polske ambassade i Oslo?

Mange Polske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Polens konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Søk etter hotell i nærheten av Polens ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Polske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Polen - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Polske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 24 11 08 50 eller e-post oslo.info@msz.gov.pl


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Polske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Polen .

Tjenester tilbys også for Polske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Polske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Polens ambassade direkte på tlf (+47) 24 11 08 50 eller e-post oslo.info@msz.gov.pl