Peru Flag

Perus Konsulat i Oslo

Norge Flag

Peruanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Perus konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Peruanske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Perus konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Perus konsulat.

Perus Konsulat i Norge
Peruvian Consulate in Oslo, Norway
- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefonnummer:

Faksnummer:

E-post:

Nettsted:

Konsul:

Vacant

Åpningstider:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Perus konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Peruanske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Peruanske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Perus konsulat i Oslo er overordnet av Vacant , Perus Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Peruanske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Perus konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Perus Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Peruanske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Perus konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Perus konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Peruanske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Peruanske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Peruanske ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Perus konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Peruanske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Peru - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Perus konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon eller e-post

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Peruanske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Peruanske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.