Niger Flag

Nigers Konsulat i Oslo

Norge Flag

Nigers diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Nigers konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Nigers ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Nigers konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Nigers konsulat.

Nigers Konsulat i Norge
Nigerien Consulate in Oslo, Norway Niels Juelsgate 33 0257 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 24068620 (+47) 916 74 741

Faksnummer:

(+47) 24068621

E-post:

nils.arne.nessioy@snpower.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Nils Arne Nessiey

Åpningstider:

Nigers konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Nigers interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Nigers konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Nigers konsulat i Oslo er overordnet av Mr Nils Arne Nessiey , Nigers Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Nigers konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Nigers konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Nigers Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Nigers konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Nigers konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Nigers konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Nigers ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Nigers konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Nigers ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Nigers konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Nigers Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Niger - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Nigers konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 24068620 (+47) 916 74 741 eller e-post nils.arne.nessioy@snpower.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Nigers konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Nigers konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.