Mexico Flag

Mexicos Konsulat i Aalesund

Norge Flag

Meksikanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Mexicos konsulat i Aalesund. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Meksikanske ambassaden.

Mexicos Konsulat i Norge
Mexican Consulate in Aalesund, Norway Aspegata 19b 6005 Aalesund Norway

Telefonnummer:

(+47) 70 15 60 19 (+47) 907 47 211

Faksnummer:

E-post:

konsulat@hotmail.com

Nettsted:

Konsul:

Mr Bjorn-Eivind Siem Slettedal

Åpningstider:

Mexicos konsulat er en bilateral oppgave i Aalesund og promoterer Meksikanske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Meksikanske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Mexicos konsulat i Aalesund er overordnet av Mr Bjorn-Eivind Siem Slettedal , Mexicos Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Meksikanske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Mexicos konsulat i Aalesund kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Mexicos Konsulat i Aalesund

Langt vekke fra konsulatet i Aalesund?

Da kan det kan hende at det finnes mer Meksikanske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Mexicos konsulat i Aalesund kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Mexicos konsulatet nærmest deg: Aalesund, Stavanger og Trondheim

Den Meksikanske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Aalesund eller noen andre Meksikanske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Meksikanske ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Mexicos konsulat i Aalesund

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Meksikanske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Mexico - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Mexicos konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 70 15 60 19 (+47) 907 47 211 eller e-post konsulat@hotmail.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Meksikanske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Meksikanske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.