Madagaskar Flag

Madagaskars Konsulat i Oslo

Norge Flag

Madagaskars diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Madagaskars konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Madagaskars ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Madagaskars konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Madagaskars konsulat.

Madagaskars Konsulat i Norge
Madagascan Consulate General in Oslo, Norway Parkalleen 3B (Hauges gate 36) 3019 Drammen Norway

Telefonnummer:

(+47) 32 89 30 60 (+47) 90 91 11 77

Faksnummer:

(+47) 32 89 63 64

E-post:

malagasy@online.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Finn Andresen

Åpningstider:

Madagaskars konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Madagaskars interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Madagaskars konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Madagaskars konsulat i Oslo er overordnet av Mr Finn Andresen , Madagaskars Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Madagaskars konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Madagaskars konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Madagaskars Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Madagaskars konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Madagaskars konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Madagaskars konsulatet nærmest deg: Drammen og Oslo

Den Madagaskars ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Madagaskars konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Madagaskars ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Madagaskars konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Madagaskars Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Madagaskar - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Madagaskars konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 32 89 30 60 (+47) 90 91 11 77 eller e-post malagasy@online.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Madagaskars konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Madagaskars konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.