Liberia Flag

Liberias Konsulat i Oslo

Norge Flag

Liberiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Liberias konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Liberiske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Liberias konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Liberias konsulat.

Liberias Konsulat i Norge
Liberian Consulate General in Oslo, Norway Dronning Maudsgate 10 Postboks 1369 Vika 0114 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 23 23 90 90 (+47) 905 35 093

Faksnummer:

(+47) 22 83 60 60

E-post:

dege@bd.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Jan Tormod Dege

Åpningstider:

Liberias konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Liberiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Liberiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Liberias konsulat i Oslo er overordnet av Mr Jan Tormod Dege , Liberias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Liberiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Liberias konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Liberias Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Liberiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Liberias konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Liberias konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Liberiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Liberiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Liberiske ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Liberias konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Liberiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Liberia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Liberias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 23 23 90 90 (+47) 905 35 093 eller e-post dege@bd.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Liberiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Liberiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.