Guinea Bissau Flag

Guinea Bissaus Konsulat i Oslo

Norge Flag

Guineanske Bissau diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Guinea Bissaus konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Guineanske Bissau ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Guinea Bissaus konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Guinea Bissaus konsulat.

Guinea Bissaus Konsulat i Norge
Guinea-Bissau Consulate in Oslo, Norway, Olav Kyrres gate 7 A, 0273 Oslo, Norway

Telefonnummer:

(+47) 48 14 76 15

Faksnummer:

E-post:

jan.christie@hotmail.no

Nettsted:

Konsul:

Jan Christie

Åpningstider:

Guinea Bissaus konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Guineanske Bissau interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Guineanske Bissau konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Guinea Bissaus konsulat i Oslo er overordnet av Jan Christie , Guinea Bissaus Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Guineanske Bissau konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Guinea Bissaus konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Guinea Bissaus Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Guineanske Bissau konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Guinea Bissaus konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Guinea Bissaus konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Guineanske Bissau ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Guineanske Bissau konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Guineanske Bissau ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Guinea Bissaus konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Guineanske Bissau Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Guinea Bissau - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Guinea Bissaus konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 48 14 76 15 eller e-post jan.christie@hotmail.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Guineanske Bissau konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Guineanske Bissau konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.