Ghana Flag

Ghanas Konsulat i Oslo

Norge Flag

Ghanesiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Ghanas konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Ghanesiske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Ghanas konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Ghanas konsulat.

Ghanas Konsulat i Norge
Ghanaian Consulate General in Oslo, Norway Ferstveien 41 1367 Snareya Norway

Telefonnummer:

(+47) 67 11 05 02

Faksnummer:

(+47) 67 58 31 96

E-post:

Nettsted:

Konsul:

Mr Tor E. Kjelsaas

Åpningstider:

Ghanas konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Ghanesiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Ghanesiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Ghanas konsulat i Oslo er overordnet av Mr Tor E. Kjelsaas , Ghanas Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Ghanesiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Ghanas konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Ghanas Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Ghanesiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Ghanas konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Ghanas konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Ghanesiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Ghanesiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Ghanesiske ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Ghanas konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Ghanesiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Ghana - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Ghanas konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 67 11 05 02 eller e-post

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Ghanesiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Ghanesiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.