Gambia Flag

Gambias Konsulat i Oslo

Norge Flag

Gambisk diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Gambias konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Gambisk ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Gambias konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Gambias konsulat.

Gambias Konsulat i Norge
Gambian Consulate General in Oslo, Norway Bygdey Alle 64 A 0265 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 43 09 10 (+47) 22 44 67 21

Faksnummer:

(+47) 22 44 46 11

E-post:

hallbjorn@hareide.org

Nettsted:

Konsul:

HallbjTorn Hareide

Åpningstider:

Gambias konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Gambisk interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Gambisk konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Gambias konsulat i Oslo er overordnet av HallbjTorn Hareide , Gambias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Gambisk konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Gambias konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Gambias Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Gambisk konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Gambias konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Gambias konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Gambisk ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Gambisk konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Gambisk ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Gambias konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Gambisk Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Gambia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Gambias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 43 09 10 (+47) 22 44 67 21 eller e-post hallbjorn@hareide.org

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Gambisk konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Gambisk konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.