Elfenbenskysten Flag

Elfenbenskystens Konsulat i Oslo

Norge Flag

Ivorians diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Elfenbenskystens konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Ivorians ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Elfenbenskystens konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Elfenbenskystens konsulat.

Elfenbenskystens Konsulat i Norge
Honorary Consulate of Ivory Coast in Oslo, Norway
Prinsensgt. 22
0157 Oslo
Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 31 31 90
Mobile: (+47) 416 80711

Faksnummer:

E-post:

info@caseb.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Carl F. Sejersted Bodtker

Åpningstider:

Elfenbenskystens konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Ivorians interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Ivorians konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Elfenbenskystens konsulat i Oslo er overordnet av Mr Carl F. Sejersted Bodtker , Elfenbenskystens Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Ivorians konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Elfenbenskystens konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Elfenbenskystens Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Ivorians konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Elfenbenskystens konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Elfenbenskystens konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Ivorians ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Ivorians konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Ivorians ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Elfenbenskystens konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Ivorians Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Elfenbenskysten - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Elfenbenskystens konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 31 31 90
Mobile: (+47) 416 80711 eller e-post info@caseb.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Ivorians konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Ivorians konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.