El Salvador Flag

El Salvadors Konsulat i Oslo

Norge Flag

Salvadoranske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om El Salvadors konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Salvadoranske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for El Salvadors konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av El Salvadors konsulat.

El Salvadors Konsulat i Norge
El Salvadoran Consulate General in Oslo, Norway Cappelen Damm Maribosgate 13 0183 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 24 05 10 00 (+47) 916 37 530

Faksnummer:

(+47) 24 05 12 98

E-post:

orh@damm.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Ole Rikard Heisether

Åpningstider:

El Salvadors konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Salvadoranske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Salvadoranske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. El Salvadors konsulat i Oslo er overordnet av Mr Ole Rikard Heisether , El Salvadors Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Salvadoranske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til El Salvadors konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

El Salvadors Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Salvadoranske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett El Salvadors konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til El Salvadors konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Salvadoranske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Salvadoranske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Salvadoranske ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av El Salvadors konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Salvadoranske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og El Salvador - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for El Salvadors konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 24 05 10 00 (+47) 916 37 530 eller e-post orh@damm.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Salvadoranske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Salvadoranske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.