Botswana Flag

Botswanas Konsulat i Oslo

Norge Flag

Botswanas diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Botswanas konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Botswanas ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Botswanas konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Botswanas konsulat.

Botswanas Konsulat i Norge
Botswana Consulate in Oslo, Norway Niels Juels gate 7 0272 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 67 57 10 41 (+47) 454 01 041

Faksnummer:

(+47) 22 18 36 95

E-post:

oky@norconsult.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Odd K. Ystgaard

Åpningstider:

Botswanas konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Botswanas interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Botswanas konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Botswanas konsulat i Oslo er overordnet av Mr Odd K. Ystgaard , Botswanas Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Botswanas konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Botswanas konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Botswanas Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Botswanas konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Botswanas konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Botswanas konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Botswanas ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Botswanas konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Botswanas ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Botswanas konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Botswanas Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Botswana - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Botswanas konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 67 57 10 41 (+47) 454 01 041 eller e-post oky@norconsult.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Botswanas konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Botswanas konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.