Benin Flag

Benins Konsulat i Oslo

Norge Flag

Beninese diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Benins konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Beninese ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Benins konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Benins konsulat.

Benins Konsulat i Norge
Honorary Consulate of Benin in Oslo, Norway - Universitetsgata 22 - 0162 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 95 25 69 18 & (+47) 24 14 03 30

Faksnummer:

(+47) 21 09 59 96

E-post:

rike@alaw.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Jon Rike

Åpningstider:

By appointment

Benins konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Beninese interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Beninese konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Benins konsulat i Oslo er overordnet av Mr Jon Rike , Benins Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Beninese konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Benins konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Benins Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Beninese konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Benins konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Benins konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Beninese ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Beninese konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Beninese ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Benins konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Beninese Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Benin - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Benins konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 95 25 69 18 & (+47) 24 14 03 30 eller e-post rike@alaw.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Beninese konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Beninese konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.