Bangladesh Flag

Bangladeshs Konsulat i Oslo

Norge Flag

Bangladesh diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Bangladeshs konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Bangladesh ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Bangladeshs konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Bangladeshs konsulat.

Bangladeshs Konsulat i Norge
Honorary Consulate General of Bangladesh in Oslo, Norway - Brugata 1 - 0186 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 22172717 & (+47) 91788348

Faksnummer:

E-post:

rahman@systemrevisjon.net

Nettsted:

bangladoot.se/honorary-consuls/

Konsul:

Mr Sahidur Rahman

Åpningstider:

By appointment

Bangladeshs konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Bangladesh interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Bangladesh konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Bangladeshs konsulat i Oslo er overordnet av Mr Sahidur Rahman , Bangladeshs Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Bangladesh konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Bangladeshs konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Bangladeshs Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Bangladesh konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Bangladeshs konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Bangladeshs konsulatet nærmest deg: Bergen, Oslo og Trondheim

Den Bangladesh ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Bangladesh konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Bangladesh ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Bangladeshs konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Bangladesh Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Bangladesh - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Bangladeshs konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22172717 & (+47) 91788348 eller e-post rahman@systemrevisjon.net

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Bangladesh konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Bangladesh konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.