Russland Flag

Russlands Konsulat i Barentsburg

Norge Flag

Russiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Russlands konsulat i Barentsburg. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Russiske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Russlands konsulat i Barentsburg. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Russlands konsulat.

Russlands Konsulat i Norge
Russian Consulate General in Barentsburg, Norway Postboks 181 Longyearbyen Barentsburg, Svalbard Norway

Telefonnummer:

(+47) 79 02 17 85

Faksnummer:

(+47) 79 02 17 85

E-post:

ksvalbar@online.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Aleksandr Anatolyevich Antipov

Åpningstider:

09.00-13.00 and 14.00-17.00

Russlands konsulat er en bilateral oppgave i Barentsburg og promoterer Russiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Russiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Russlands konsulat i Barentsburg er overordnet av Mr Aleksandr Anatolyevich Antipov , Russlands Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Russiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Russlands konsulat i Barentsburg kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Russlands Konsulat i Barentsburg

Langt vekke fra konsulatet i Barentsburg?

Da kan det kan hende at det finnes mer Russiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Russlands konsulat i Barentsburg kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Russlands konsulatet nærmest deg: Barentsburg og Kirkenes

Den Russiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Barentsburg eller noen andre Russiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Russiske ambassade i Norge Russlands Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Russlands konsulat i Barentsburg

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Russiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Russland - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Russlands konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 79 02 17 85 eller e-post ksvalbar@online.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Russiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Russiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.