Uruguay Flag

Uruguays Konsulat i Bergen

Norge Flag

Uruguayanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Uruguays konsulat i Bergen. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Uruguayanske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Uruguays konsulat i Bergen. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Uruguays konsulat.

Uruguays Konsulat i Norge
Uruguayan Consulate in Bergen, Norway Skoltegrunnskaien 1 Postboks 26 5803 Bergen Norway

Telefonnummer:

(+47) 55 55 05 10

Faksnummer:

(+47) 55 55 05 05

E-post:

nordahl@anthonisen.com

Nettsted:

Konsul:

Mr Nordahl Fredrik Anthonisen

Åpningstider:

Uruguays konsulat er en bilateral oppgave i Bergen og promoterer Uruguayanske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Uruguayanske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Uruguays konsulat i Bergen er overordnet av Mr Nordahl Fredrik Anthonisen , Uruguays Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Uruguayanske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Uruguays konsulat i Bergen kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Uruguays Konsulat i Bergen

Langt vekke fra konsulatet i Bergen?

Da kan det kan hende at det finnes mer Uruguayanske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Uruguays konsulat i Bergen kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Uruguays konsulatet nærmest deg: Bergen og Oslo

Den Uruguayanske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Bergen eller noen andre Uruguayanske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Uruguayanske ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Uruguays konsulat i Bergen

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Uruguayanske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Uruguay - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Uruguays konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 55 55 05 10 eller e-post nordahl@anthonisen.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Uruguayanske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Uruguayanske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.