Sverige Flag

Sveriges Konsulat i Moss

Norge Flag

Svenske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Sveriges konsulat i Moss. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Svenske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Sveriges konsulat i Moss. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Sveriges konsulat.

Sveriges Konsulat i Norge
Swedish Honorary Consulate in Moss, Norway - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefonnummer:

(+47) 24 11 42 00 (Embassy in Oslo)

Faksnummer:

E-post:

ambassaden.oslo@gov.se

Nettsted:

swedenabroad.se/oslo

Konsul:

Vacant

Åpningstider:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Sveriges konsulat er en bilateral oppgave i Moss og promoterer Svenske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Svenske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Sveriges konsulat i Moss er overordnet av Vacant , Sveriges Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Svenske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Sveriges konsulat i Moss kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Sveriges Konsulat i Moss

Langt vekke fra konsulatet i Moss?

Da kan det kan hende at det finnes mer Svenske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Sveriges konsulat i Moss kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Sveriges konsulatet nærmest deg: Aalesund, Arendal, Bergen, Bodø, Hamar, Hammerfest, Kirkenes, Mandal, Moss, Narvik, Porsgrunn, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Svenske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Moss eller noen andre Svenske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Svenske ambassade i Norge Sveriges Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Sveriges konsulat i Moss

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Svenske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Sverige - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Sveriges konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 24 11 42 00 (Embassy in Oslo) eller e-post ambassaden.oslo@gov.se

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Svenske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Svenske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.