Ecuador Flag

Ecuadors Konsulat i Oslo

Norge Flag

Ecuadorianske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Ecuadors konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Ecuadorianske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Ecuadors konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Ecuadors konsulat.

Ecuadors Konsulat i Norge
Consulate of Ecuador in Oslo, Norway - Bryggegata 9 - 0250 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 00 70 46

Faksnummer:

(+47) 23 10 79 51

E-post:

ecuador@aseco.no

Nettsted:

Konsul:

Asmund Johansen

Åpningstider:

Tuesday, Thursday and Friday 9:00 - 14:00

Ecuadors konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Ecuadorianske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Ecuadorianske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Ecuadors konsulat i Oslo er overordnet av Asmund Johansen , Ecuadors Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Ecuadorianske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Ecuadors konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Ecuadors Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Ecuadorianske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Ecuadors konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Ecuadors konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Ecuadorianske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Ecuadorianske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Ecuadorianske ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Ecuadors konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Ecuadorianske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Ecuador - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Ecuadors konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 00 70 46 eller e-post ecuador@aseco.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Ecuadorianske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Ecuadorianske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.