Palestina Flag

Palestinas Konsulat i Oslo

Norge Flag

Palestinas diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Palestinas konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Palestinas ambassaden.

Palestinas Konsulat i Norge
Palestine Mission in Oslo, Norway - Cort Adelers Gate 16 - 0254 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 56 05 47

Faksnummer:

(+47) 22 54 67 38

E-post:

mail@palestine.nu

Nettsted:

www.palestine.no

Konsul:

Representative

Åpningstider:

By appointment

Palestinas konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Palestinas interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Palestinas konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Palestinas konsulat i Oslo er overordnet av Representative, Palestinas Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Palestinas konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Palestinas konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Palestinas Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Palestinas konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Palestinas konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Palestinas konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Palestinas ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Palestinas konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Palestinas ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Palestinas konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Palestinas Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Palestina - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Palestinas konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 56 05 47 eller e-post mail@palestine.nu

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Palestinas konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Palestinas konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.