Sverige Flag

Sveriges Konsulat i Kirkenes

Norge Flag

Svenske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Sveriges konsulat i Kirkenes. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Svenske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Sveriges konsulat i Kirkenes. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Sveriges konsulat.

Sveriges Konsulat i Norge
Swedish Honorary Consulate in Kirkenes, Norway - Dr. Wesselsgate 10 - Degerstroms Revisjon - Kirkenes - Norway

Telefonnummer:

(+47) 90 88 59 25

Faksnummer:

E-post:

BD@drevisjon.no

Nettsted:

swedenabroad.se/oslo

Konsul:

Borge Degerstrom

Åpningstider:

By appointment only: Monday-Friday 08.00-16.00

Sveriges konsulat er en bilateral oppgave i Kirkenes og promoterer Svenske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Svenske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Sveriges konsulat i Kirkenes er overordnet av Borge Degerstrom , Sveriges Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Svenske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Sveriges konsulat i Kirkenes kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Sveriges Konsulat i Kirkenes

Langt vekke fra konsulatet i Kirkenes?

Da kan det kan hende at det finnes mer Svenske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Sveriges konsulat i Kirkenes kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Sveriges konsulatet nærmest deg: Aalesund, Arendal, Bergen, Bodø, Hamar, Hammerfest, Kirkenes, Mandal, Moss, Narvik, Porsgrunn, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Svenske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Kirkenes eller noen andre Svenske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Svenske ambassade i Norge Sveriges Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Sveriges konsulat i Kirkenes

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Svenske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Sverige - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Sveriges konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 90 88 59 25 eller e-post BD@drevisjon.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Svenske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Svenske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.