Irland Flag

Den Irlands Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Irlands diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Irlands ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Irlands ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Irlands ambassade.

Irlands Ambassade i Norge
Irish Embassy in Oslo, Norway Haakon VIIs gate 1 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 2201 7200

Faksnummer:

(+47) 2201 7201

E-post:

osloembassy@dfa.ie

Nettsted:

www.embassyofireland.no

Ambassadør:

Angela O Farrell

Åpningstider:

Den Irlands ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Irlands interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Irlands ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Irlands ambassade i Oslo er overordnet av Angela O Farrell , Irlands Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Irlands ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Irlands ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Irlands Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Irlands ambassade i Oslo?

Mange Irlands konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Irlands konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Irlands ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Irlands ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Irland - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Irlands ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 2201 7200 eller e-post osloembassy@dfa.ie


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Irlands ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Irland .

Tjenester tilbys også for Irlands statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Irlands nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Irlands ambassade direkte på tlf (+47) 2201 7200 eller e-post osloembassy@dfa.ie