Egypt Flag

Den Egyptiske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Egyptiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Egyptiske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Egyptiske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Egypts ambassade.

Egypts Ambassade i Norge
Embassy of Egypt in Oslo, Norway - Drammensveien 90 A, 0273 Oslo - Postal address: PO Box 4065 AMB, 0244 Oslo, Norway

Telefonnummer:

(+47) 23 08 42 00 & 23 08 42 01/02

Faksnummer:

(+47) 22 56 22 68

E-post:

info@egypt-embassy.no

Nettsted:

Ambassadør:

Mr. Amr Ramadan

Åpningstider:

Monday-Friday: 10.00-13.00

Den Egyptiske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Egyptiske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Egyptiske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Egypts ambassade i Oslo er overordnet av Mr. Amr Ramadan , Egypts Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Egyptiske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Egypts ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Egyptiske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Egyptiske ambassade i Oslo?

Mange Egyptiske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Egypts konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Egypts ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Egyptiske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Egypt - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Egyptiske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 23 08 42 00 & 23 08 42 01/02 eller e-post info@egypt-embassy.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Egyptiske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Egypt .

Tjenester tilbys også for Egyptiske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Egyptiske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Egypts ambassade direkte på tlf (+47) 23 08 42 00 & 23 08 42 01/02 eller e-post info@egypt-embassy.no