Indonesia Flag

Den Indonesiske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Indonesiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Indonesiske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Indonesiske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Indonesias ambassade.

Indonesias Ambassade i Norge
Indonesian Embassy in Oslo, Norway Fritznersgate 12 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 12 51 30

Faksnummer:

(+47) 22 12 51 31

E-post:

kbrioslo@online.no

Nettsted:

www.indonesia-oslo.no

Ambassadør:

Ms Esti Andayani

Åpningstider:

09.00-12.00 and 13.00-17.00

Den Indonesiske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Indonesiske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Indonesiske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Indonesias ambassade i Oslo er overordnet av Ms Esti Andayani , Indonesias Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Indonesiske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Indonesias ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Indonesiske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Indonesiske ambassade i Oslo?

Mange Indonesiske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Indonesias konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Indonesias ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Indonesiske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Indonesia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Indonesiske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 12 51 30 eller e-post kbrioslo@online.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Indonesiske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Indonesia .

Tjenester tilbys også for Indonesiske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Indonesiske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Indonesias ambassade direkte på tlf (+47) 22 12 51 30 eller e-post kbrioslo@online.no