Kina Flag

Den Kinas Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Kinas diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Kinas ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Kinas Ambassade i Norge
Chinese Embassy in Oslo, Norway Tuengen Alle 2B 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 49 38 57

Faksnummer:

(+47) 22 92 19 78

E-post:

webmaster@chinese-embassy.no

Nettsted:

www.chinese-embassy.no

Ambassadør:

Mr Jun Zhao

Åpningstider:

09.00-12.00 and 13.30-16.30

Den Kinas ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Kinas interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Kinas ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Kinas ambassade i Oslo er overordnet av Mr Jun Zhao , Kinas Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Kinas ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Kinas ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Kinas Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Kinas ambassade i Oslo?

Mange Kinas konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Kinas konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Kinas ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Kinas ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Kina - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Kinas ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 49 38 57 eller e-post webmaster@chinese-embassy.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Kinas ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Kina .

Tjenester tilbys også for Kinas statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Kinas nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Kinas ambassade direkte på tlf (+47) 22 49 38 57 eller e-post webmaster@chinese-embassy.no