Finland Flag

Den Finske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Finske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Finske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Finske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Finlands ambassade.

Finlands Ambassade i Norge
Finnish Embassy in Oslo, Norway Thomas Heftyes gate 1 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 12 49 00

Faksnummer:

(+47) 22 12 49 49

E-post:

sanomat.osl@formin.fi

Nettsted:

www.finland.no

Ambassadør:

Mrs Maimo Henriksson

Åpningstider:

08.30-16.15

Den Finske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Finske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Finske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Finlands ambassade i Oslo er overordnet av Mrs Maimo Henriksson , Finlands Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Finske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Finlands ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Finske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Finske ambassade i Oslo?

Mange Finske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Finlands konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Bodø, Drammen, Farsund, Halden, Hamar, Hammerfest, Haugesund, Horten, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Larvik, Narvik, Sarpsborg, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Vadso

Søk etter hotell i nærheten av Finlands ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Finske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Finland - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Finske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 12 49 00 eller e-post sanomat.osl@formin.fi


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Finske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Finland .

Tjenester tilbys også for Finske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Finske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Finlands ambassade direkte på tlf (+47) 22 12 49 00 eller e-post sanomat.osl@formin.fi