Bulgaria Flag

Den Bulgarske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Bulgarske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Bulgarske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Bulgarske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Bulgarias ambassade.

Bulgarias Ambassade i Norge
Bulgarian Embassy in Oslo, Norway Tidemands Gate 11 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 55 40 40

Faksnummer:

(+47) 22 55 40 24

E-post:

bulgemb@online.no

Nettsted:

Ambassadør:

Mr Kiril Dimitrov, Charge dAffaires a.i.

Åpningstider:

08.00-16.00

Den Bulgarske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Bulgarske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Bulgarske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Bulgarias ambassade i Oslo er overordnet av Mr Kiril Dimitrov, Charge dAffaires a.i., Bulgarias Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Bulgarske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Bulgarias ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Bulgarske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Bulgarske ambassade i Oslo?

Mange Bulgarske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Bulgarias konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Bulgarias ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Bulgarske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Bulgaria - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Bulgarske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 55 40 40 eller e-post bulgemb@online.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Bulgarske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Bulgaria .

Tjenester tilbys også for Bulgarske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Bulgarske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Bulgarias ambassade direkte på tlf (+47) 22 55 40 40 eller e-post bulgemb@online.no