Jordan Flag

Den Jordanske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Jordanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Jordanske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Jordanske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Jordans ambassade.

Jordans Ambassade i Norge
Jordanian Embassy in Oslo, Norway - Bestumstubben 11 - 0281 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 21 08 42 22

Faksnummer:

(+47) 21 08 48 88

E-post:

oslo.consular@fm.gov.jo

Nettsted:

Ambassadør:

Janti Sa deddeen Mamylla Kalajoqa

Åpningstider:

By appointment

Den Jordanske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Jordanske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Jordanske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Jordans ambassade i Oslo er overordnet av Janti Sa deddeen Mamylla Kalajoqa , Jordans Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Jordanske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Jordans ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Jordanske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Jordanske ambassade i Oslo?

Mange Jordanske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Jordans konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Jordans ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Jordanske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Jordan - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Jordanske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 21 08 42 22 eller e-post oslo.consular@fm.gov.jo


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Jordanske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Jordan .

Tjenester tilbys også for Jordanske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Jordanske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Jordans ambassade direkte på tlf (+47) 21 08 42 22 eller e-post oslo.consular@fm.gov.jo