Norge Flag

Den Norske Ambassaden i Nur Sultan

Kasakhstan Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Kasakhstan. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Norske ambassade i Nur Sultan. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Kasakhstan. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Kasakhstan.

Norges Ambassade i Kasakhstan
Norwegian Embassy Nur Sultan Post Office Box 8114 Dep, NO-0032, Oslo, Norway Office: 7. juni plassen 1 /Victoria terrasse 5

Telefonnummer:

office: + 4723 95 07 22 Mobile: +47 456 99 126

Faksnummer:

(+7) (7172) 55 11 99

E-post:

ole.johan.bjornoy@mfa.no

Nettsted:

www.norway.no/en/kazakhstan/

Ambassadør:

Mr Ole Johan Bjornoy

Åpningstider:

Den Norske ambassaden er en bilateral oppgave i Nur Sultan og promoterer Norske interesser i Kasakhstan

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges ambassade i Nur Sultan er overordnet av Mr Ole Johan Bjornoy , Norges Ambassadør til Kasakhstan.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Norges ambassade i Nur Sultan kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norske Konsulater i Kasakhstan

Trenger du virkelig og oppsøke den Norske ambassade i Nur Sultan?

Mange Norske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Nur Sultan

Søk etter hotell i nærheten av Norges ambassade i Nur Sultan

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Norske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Kasakhstan og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Norske ambassade i Kasakhstan for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon office: + 4723 95 07 22 Mobile: +47 456 99 126 eller e-post ole.johan.bjornoy@mfa.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Norske ambassade i Nur Sultan tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Norge .

Tjenester tilbys også for Norske statsborgere som oppholder seg i Kasakhstan. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Norske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Norges ambassade direkte på tlf office: + 4723 95 07 22 Mobile: +47 456 99 126 eller e-post ole.johan.bjornoy@mfa.no