Burundi Flag

Den Burundiske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Burundiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Burundiske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Burundiske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Burundis ambassade.

Burundis Ambassade i Norge
Burundian Embassy in Oslo, Norway - Oscars gata 57 - 0258 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 21 38 57 82

Faksnummer:

E-post:

info@burundi-embassy-oslo.org

Nettsted:

www.burundi-embassy-oslo.org

Ambassadør:

Pascal Ruhomvyumworo

Åpningstider:

Monday to Friday 09.00 - 17.00

Den Burundiske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Burundiske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Burundiske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Burundis ambassade i Oslo er overordnet av Pascal Ruhomvyumworo , Burundis Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Burundiske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Burundis ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Burundiske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Burundiske ambassade i Oslo?

Mange Burundiske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Burundis konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Burundis ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Burundiske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Burundi - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Burundiske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 21 38 57 82 eller e-post info@burundi-embassy-oslo.org


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Burundiske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Burundi .

Tjenester tilbys også for Burundiske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Burundiske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Burundis ambassade direkte på tlf (+47) 21 38 57 82 eller e-post info@burundi-embassy-oslo.org