Norge Flag

Den Norske Ambassaden i Abu Dhabi

Forente Arabiske Emirater Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Forente Arabiske Emirater. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Norske ambassade i Abu Dhabi. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Forente Arabiske Emirater. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Forente Arabiske Emirater.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Norske ambassade i Abu Dhabi. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Norges ambassade.

Norges Ambassade i Forente Arabiske Emirater
Norwegian Embassy in Abu Dhabi, the United Arab Emirates Al Masaood Tower, 10th floor Hamdan Street P.O. Box 47270 Abu Dhabi United Arab Emirates

Telefonnummer:

(+971) 2-621-1221

Faksnummer:

(+971) 2-621-3313

E-post:

emb.abudhabi@mfa.no

Nettsted:

www.norway.ae

Ambassadør:

Ms ose Elin Bjerke

Åpningstider:

Den Norske ambassaden er en bilateral oppgave i Abu Dhabi og promoterer Norske interesser i Forente Arabiske Emirater

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges ambassade i Abu Dhabi er overordnet av Ms ose Elin Bjerke , Norges Ambassadør til Forente Arabiske Emirater.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Norges ambassade i Abu Dhabi kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norske Konsulater i Forente Arabiske Emirater

Trenger du virkelig og oppsøke den Norske ambassade i Abu Dhabi?

Mange Norske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Dubai

Søk etter hotell i nærheten av Norges ambassade i Abu Dhabi

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Norske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Forente Arabiske Emirater og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Norske ambassade i Forente Arabiske Emirater for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+971) 2-621-1221 eller e-post emb.abudhabi@mfa.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Norske ambassade i Abu Dhabi tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Norge .

Tjenester tilbys også for Norske statsborgere som oppholder seg i Forente Arabiske Emirater. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Norske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Norges ambassade direkte på tlf (+971) 2-621-1221 eller e-post emb.abudhabi@mfa.no