Saudi Arabia Flag

Den Saudi Arabias Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Saudi Arabias diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Saudi Arabias ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Saudi Arabias ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Saudi Arabias ambassade.

Saudi Arabias Ambassade i Norge
Saudi Arabian Embassy in Oslo, Norway Drammensveien 102 H 0273 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 04 90 10

Faksnummer:

(+47) 22 04 90 14

E-post:

osemb@mofa.gov.sa

Nettsted:

www.saudiembassyinnorway.com

Ambassadør:

Mr Khalid Alnafisee

Åpningstider:

Den Saudi Arabias ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Saudi Arabias interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Saudi Arabias ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Saudi Arabias ambassade i Oslo er overordnet av Mr Khalid Alnafisee , Saudi Arabias Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Saudi Arabias ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Saudi Arabias ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Saudi Arabias Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Saudi Arabias ambassade i Oslo?

Mange Saudi Arabias konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Saudi Arabias konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Saudi Arabias ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Saudi Arabias ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Saudi Arabia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Saudi Arabias ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 04 90 10 eller e-post osemb@mofa.gov.sa


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Saudi Arabias ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Saudi Arabia .

Tjenester tilbys også for Saudi Arabias statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Saudi Arabias nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Saudi Arabias ambassade direkte på tlf (+47) 22 04 90 10 eller e-post osemb@mofa.gov.sa