Irak Flag

Den Irakiske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Irakiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Irakiske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Irakiske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Iraks ambassade.

Iraks Ambassade i Norge
Iraqi Embassy in Oslo, Norway Tidemands gate 9 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 00 60 00

Faksnummer:

(+47) 22 00 60 01

E-post:

oslemb@mofaml.gov.iq

Nettsted:

Ambassadør:

Mrs Sundus Omar Albayraqdar

Åpningstider:

Den Irakiske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Irakiske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Irakiske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Iraks ambassade i Oslo er overordnet av Mrs Sundus Omar Albayraqdar , Iraks Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Irakiske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Iraks ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Irakiske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Irakiske ambassade i Oslo?

Mange Irakiske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Iraks konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Iraks ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Irakiske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Irak - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Irakiske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 00 60 00 eller e-post oslemb@mofaml.gov.iq


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Irakiske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Irak .

Tjenester tilbys også for Irakiske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Irakiske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Iraks ambassade direkte på tlf (+47) 22 00 60 00 eller e-post oslemb@mofaml.gov.iq