Algerie Flag

Den Algeries Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Algeries diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Algeries ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Algeries ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Algeries ambassade.

Algeries Ambassade i Norge
Algerian Embassy in Oslo, Norway Inkognitogata 37 0256 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 55 75 31

Faksnummer:

(+47) 22 55 75 30

E-post:

ambalgoslo@live.fr

Nettsted:

Ambassadør:

Mr Boubakeur Ogab

Åpningstider:

09.00-15.00

Den Algeries ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Algeries interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Algeries ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Algeries ambassade i Oslo er overordnet av Mr Boubakeur Ogab , Algeries Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Algeries ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Algeries ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Algeries Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Algeries ambassade i Oslo?

Mange Algeries konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Algeries konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Algeries ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Algeries ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Algerie - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Algeries ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 55 75 31 eller e-post ambalgoslo@live.fr


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Algeries ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Algerie .

Tjenester tilbys også for Algeries statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Algeries nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Algeries ambassade direkte på tlf (+47) 22 55 75 31 eller e-post ambalgoslo@live.fr