Sør Sudan Flag

Den Sør Sudanss Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Sør Sudanss diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Sør Sudanss ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Sør Sudanss ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Sør Sudans ambassade.

Sør Sudans Ambassade i Norge
South Sudanese Embassy in Oslo, Norway Prinsessealloen 2 0276 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 44 99 39 (+47) 23 13 16 00

Faksnummer:

(+47) 22 55 88 93

E-post:

post@embrss-norway.org visa@embrss-norway.org

Nettsted:

www.embrss-norway.org

Ambassadør:

Mr Bol Wek Agoth

Åpningstider:

Den Sør Sudanss ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Sør Sudanss interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Sør Sudanss ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Sør Sudans ambassade i Oslo er overordnet av Mr Bol Wek Agoth , Sør Sudans Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Sør Sudanss ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Sør Sudans ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Sør Sudanss Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Sør Sudanss ambassade i Oslo?

Mange Sør Sudanss konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Sør Sudans konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Sør Sudans ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Sør Sudanss ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Sør Sudan - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Sør Sudanss ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 44 99 39 (+47) 23 13 16 00 eller e-post post@embrss-norway.org visa@embrss-norway.org


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Sør Sudanss ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Sør Sudan .

Tjenester tilbys også for Sør Sudanss statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Sør Sudanss nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Sør Sudans ambassade direkte på tlf (+47) 22 44 99 39 (+47) 23 13 16 00 eller e-post post@embrss-norway.org visa@embrss-norway.org