Cuba Flag

Den Cubanske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Cubanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Cubanske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Cubanske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Cubas ambassade.

Cubas Ambassade i Norge
Cuban Embassy in Oslo, Norway Oscarsgate 78 B 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 23 08 32 60

Faksnummer:

(+47) 23 08 32 61

E-post:

enoruega@online.no

Nettsted:

www.embacuba.no

Ambassadør:

Mrs Maria Esther Fiffe Cabreja

Åpningstider:

09.00-15.00

Den Cubanske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Cubanske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Cubanske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Cubas ambassade i Oslo er overordnet av Mrs Maria Esther Fiffe Cabreja , Cubas Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Cubanske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Cubas ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Cubanske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Cubanske ambassade i Oslo?

Mange Cubanske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Cubas konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Cubas ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Cubanske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Cuba - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Cubanske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 23 08 32 60 eller e-post enoruega@online.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Cubanske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Cuba .

Tjenester tilbys også for Cubanske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Cubanske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Cubas ambassade direkte på tlf (+47) 23 08 32 60 eller e-post enoruega@online.no