Norge Flag

Den Norske Ambassaden i Brasilia

Brasil Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Brasil. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Norske ambassade i Brasilia. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Brasil. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Brasil.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Norske ambassade i Brasilia. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Norges ambassade.

Norges Ambassade i Brasil
Norwegian Embassy in Brasilia, Brazil SES Avenida das Nacoes quadra 807 lote 28 70.418-900 - Brasilia - DF Brazil

Telefonnummer:

(+55) 61 3443 8720 / 2

Faksnummer:

(+55) 61 3443 2942

E-post:

emb.brasilia@mfa.no

Nettsted:

www.noruega.org.br

Ambassadør:

Aud Marit Wiig

Åpningstider:

Den Norske ambassaden er en bilateral oppgave i Brasilia og promoterer Norske interesser i Brasil

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges ambassade i Brasilia er overordnet av Aud Marit Wiig , Norges Ambassadør til Brasil.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Norges ambassade i Brasilia kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norske Konsulater i Brasil

Trenger du virkelig og oppsøke den Norske ambassade i Brasilia?

Mange Norske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Curitiba, Fortaleza, Manaus, Natal, Porto Alegre, Rio de Janeiro, Rio Grande do Sul, Salvador, Santos og Sao Paulo

Søk etter hotell i nærheten av Norges ambassade i Brasilia

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Norske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Brasil og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Norske ambassade i Brasil for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+55) 61 3443 8720 / 2 eller e-post emb.brasilia@mfa.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Norske ambassade i Brasilia tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Norge .

Tjenester tilbys også for Norske statsborgere som oppholder seg i Brasil. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Norske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Norges ambassade direkte på tlf (+55) 61 3443 8720 / 2 eller e-post emb.brasilia@mfa.no