Norge Flag

Den Norske Ambassaden i New Delhi

India Flag

Norske diplomatisk oppdrag i India. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Norske ambassade i New Delhi. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i India. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i India.

Norges Ambassade i India
Norwegian Embassy in New Delhi, India 50-C, Shantipath Chanakyapuri New Delhi 110021 India

Telefonnummer:

(+91) (11) 4177 9200

Faksnummer:

(+91) (11) 4168 0145

E-post:

emb.newdelhi@mfa.no visum-del@mfa.no

Nettsted:

www.norwayemb.org.in

Ambassadør:

Ms Ann Ollestad

Åpningstider:

Den Norske ambassaden er en bilateral oppgave i New Delhi og promoterer Norske interesser i India

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges ambassade i New Delhi er overordnet av Ms Ann Ollestad , Norges Ambassadør til India.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Norges ambassade i New Delhi kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norske Konsulater i India

Trenger du virkelig og oppsøke den Norske ambassade i New Delhi?

Mange Norske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Chennai, Kolkata og Mumbai

Søk etter hotell i nærheten av Norges ambassade i New Delhi

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Norske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for India og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Norske ambassade i India for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+91) (11) 4177 9200 eller e-post emb.newdelhi@mfa.no visum-del@mfa.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Norske ambassade i New Delhi tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Norge .

Tjenester tilbys også for Norske statsborgere som oppholder seg i India. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Norske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Norges ambassade direkte på tlf (+91) (11) 4177 9200 eller e-post emb.newdelhi@mfa.no visum-del@mfa.no