Norge Flag

Den Norske Ambassaden i Bern

Sveits Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Sveits. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Norske ambassade i Bern. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Sveits. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Sveits.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Norske ambassade i Bern. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Norges ambassade.

Norges Ambassade i Sveits
Norwegian Embassy in Bern, Switzerland - Giacomettistrasse 1 - CH 3006 Bern - Switzerland

Telefonnummer:

(+41) 31 310 55 55

Faksnummer:

(+41) 31 310 55 51

E-post:

emb.bern@mfa.no

Nettsted:

www.amb-norwegen.ch

Ambassadør:

Mr Rolf Trolle Andersen

Åpningstider:

Den Norske ambassaden er en bilateral oppgave i Bern og promoterer Norske interesser i Sveits

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges ambassade i Bern er overordnet av Mr Rolf Trolle Andersen , Norges Ambassadør til Sveits.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Norges ambassade i Bern kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norske Konsulater i Sveits

Trenger du virkelig og oppsøke den Norske ambassade i Bern?

Mange Norske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Genève, Lausanne, Locarno og Zürich

Søk etter hotell i nærheten av Norges ambassade i Bern

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Norske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Sveits og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Norske ambassade i Sveits for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+41) 31 310 55 55 eller e-post emb.bern@mfa.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Norske ambassade i Bern tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Norge .

Tjenester tilbys også for Norske statsborgere som oppholder seg i Sveits. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Norske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Norges ambassade direkte på tlf (+41) 31 310 55 55 eller e-post emb.bern@mfa.no