Norge Flag

Den Norske Ambassaden i Kuala Lumpur

Malaysia Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Malaysia. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Norske ambassade i Kuala Lumpur. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Malaysia. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Malaysia.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Norske ambassade i Kuala Lumpur. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Norges ambassade.

Norges Ambassade i Malaysia
Norwegian Embassy in Kuala Lumpur, Malaysia 53 Floor, The Intermark Complex Jalan Tun Razak 50400 Kuala Lumpur Malaysia

Telefonnummer:

(+60) 3 2175 0300

Faksnummer:

(+60) 3 2175 0308

E-post:

emb.kualalumpur@mfa.no

Nettsted:

www.norway.org.my

Ambassadør:

Mr Hans Ola Urstad

Åpningstider:

Den Norske ambassaden er en bilateral oppgave i Kuala Lumpur og promoterer Norske interesser i Malaysia

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges ambassade i Kuala Lumpur er overordnet av Mr Hans Ola Urstad , Norges Ambassadør til Malaysia.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Norges ambassade i Kuala Lumpur kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norske Konsulater i Malaysia

Trenger du virkelig og oppsøke den Norske ambassade i Kuala Lumpur?

Mange Norske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Penang

Søk etter hotell i nærheten av Norges ambassade i Kuala Lumpur

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Norske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Malaysia og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Norske ambassade i Malaysia for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+60) 3 2175 0300 eller e-post emb.kualalumpur@mfa.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Norske ambassade i Kuala Lumpur tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Norge .

Tjenester tilbys også for Norske statsborgere som oppholder seg i Malaysia. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Norske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Norges ambassade direkte på tlf (+60) 3 2175 0300 eller e-post emb.kualalumpur@mfa.no