Costa Rica Flag

Den Costa Ricas Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Costa Ricas diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Costa Ricas ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Costa Ricas ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Costa Ricas ambassade.

Costa Ricas Ambassade i Norge
Costa Rican Embassy in Oslo, Norway -THIS EMBASSY IS TEMPORARILY CLOSED- Contact the embassy in Brussels Belgium

Telefonnummer:

(+32) 2 640 55 41 (Embassy in Brussels)

Faksnummer:

E-post:

info@costaricaembassy.be (Embassy in Brussels)

Nettsted:

www.costa-rica.no & costaricaembassy.be (Embassy in Brussels)

Ambassadør:

Vacant

Åpningstider:

-THIS EMBASSY IS TEMPORARILY CLOSED-

Den Costa Ricas ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Costa Ricas interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Costa Ricas ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Costa Ricas ambassade i Oslo er overordnet av Vacant , Costa Ricas Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Costa Ricas ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Costa Ricas ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Costa Ricas Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Costa Ricas ambassade i Oslo?

Mange Costa Ricas konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Costa Ricas konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Costa Ricas ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Costa Ricas ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Costa Rica - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Costa Ricas ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+32) 2 640 55 41 (Embassy in Brussels) eller e-post info@costaricaembassy.be (Embassy in Brussels)


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Costa Ricas ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Costa Rica .

Tjenester tilbys også for Costa Ricas statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Costa Ricas nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Costa Ricas ambassade direkte på tlf (+32) 2 640 55 41 (Embassy in Brussels) eller e-post info@costaricaembassy.be (Embassy in Brussels)