Norge Flag

Den Norske Ambassaden i Cape Town

Sør Afrika Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Sør Afrika. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Norske ambassade i Cape Town. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Sør Afrika. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Sør Afrika.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Norske ambassade i Cape Town. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Norges ambassade.

Norges Ambassade i Sør Afrika
Norwegian Embassy Branch Office in Cape Town, South Africa, 17th Floor, Southern Life Centre, 8 Riebeeck Street, P. O. Box 5620, Cape Town, 8000, South Africa

Telefonnummer:

(+27) 21 425 1687

Faksnummer:

(+27) 21 419 3568

E-post:

embctn@telkomsa.net

Nettsted:

www.norway.org.za

Ambassadør:

, Charge dAffaires a.i.

Åpningstider:

Den Norske ambassaden er en bilateral oppgave i Cape Town og promoterer Norske interesser i Sør Afrika

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges ambassade i Cape Town er overordnet av , Charge dAffaires a.i., Norges Ambassadør til Sør Afrika.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Norges ambassade i Cape Town kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norske Konsulater i Sør Afrika

Trenger du virkelig og oppsøke den Norske ambassade i Cape Town?

Mange Norske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Cape Town og Durban

Søk etter hotell i nærheten av Norges ambassade i Cape Town

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Norske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Sør Afrika og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Norske ambassade i Sør Afrika for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+27) 21 425 1687 eller e-post embctn@telkomsa.net


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Norske ambassade i Cape Town tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Norge .

Tjenester tilbys også for Norske statsborgere som oppholder seg i Sør Afrika. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Norske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Norges ambassade direkte på tlf (+27) 21 425 1687 eller e-post embctn@telkomsa.net