Norge Flag

Den Norske Ambassaden i Luanda

Angola Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Angola. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Norske ambassade i Luanda. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Angola. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Angola.

Norges Ambassade i Angola
Norwegian Embassy in Luanda, Angola Rua de Banguela 117 Bairro Patrice Lumumba CP 3835 Luanda Angola

Telefonnummer:

(+244) (222) 447 922 / 522

Faksnummer:

(+244) (222) 446 248

E-post:

emb.luanda@mfa.no

Nettsted:

www.noruega.ao

Ambassadør:

Ingrid Ofstad

Åpningstider:

Den Norske ambassaden er en bilateral oppgave i Luanda og promoterer Norske interesser i Angola

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges ambassade i Luanda er overordnet av Ingrid Ofstad , Norges Ambassadør til Angola.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Norges ambassade i Luanda kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norske Konsulater i Angola

Trenger du virkelig og oppsøke den Norske ambassade i Luanda?

Mange Norske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet)

Søk etter hotell i nærheten av Norges ambassade i Luanda

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Norske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Angola og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Norske ambassade i Angola for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+244) (222) 447 922 / 522 eller e-post emb.luanda@mfa.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Norske ambassade i Luanda tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Norge .

Tjenester tilbys også for Norske statsborgere som oppholder seg i Angola. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Norske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Norges ambassade direkte på tlf (+244) (222) 447 922 / 522 eller e-post emb.luanda@mfa.no