Sør Afrika Flag

Den Sørafrikanske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Sørafrikanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Sørafrikanske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Sørafrikanske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Sør Afrikas ambassade.

Sør Afrikas Ambassade i Norge
South African Embassy in Oslo, Norway Drammensveien 88 c 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 23 27 32 20

Faksnummer:

(+47) 22 44 39 75

E-post:

oslo.reception@dirco.gov.za

Nettsted:

Ambassadør:

Ms Queen Anne Zondo

Åpningstider:

08.00-13.00 and 13.30-16.00

Den Sørafrikanske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Sørafrikanske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Sørafrikanske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Sør Afrikas ambassade i Oslo er overordnet av Ms Queen Anne Zondo , Sør Afrikas Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Sørafrikanske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Sør Afrikas ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Sørafrikanske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Sørafrikanske ambassade i Oslo?

Mange Sørafrikanske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Sør Afrikas konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Sør Afrikas ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Sørafrikanske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Sør Afrika - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Sørafrikanske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 23 27 32 20 eller e-post oslo.reception@dirco.gov.za


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Sørafrikanske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Sør Afrika .

Tjenester tilbys også for Sørafrikanske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Sørafrikanske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Sør Afrikas ambassade direkte på tlf (+47) 23 27 32 20 eller e-post oslo.reception@dirco.gov.za